25.10.2017


Minulla oli siis kolme arkipäivää aikaa reagoida kuulemiskirjeeseen, jossa uhattiin aivan selkeästi, että kanit aiotaan lopettaa viranomaisen toimesta.

25.10.2017 oli keskiviikko. Olen yrittänyt soittaa ainakin läänineläinlääkärille joka täällä oli 20.10.2017, ja joka meille sanoi että eläimet ovat hyväkuntoisia. Olimme jääneet tarkastuskäynnin jälkeen ihan hyvässä hengessä miettimään että kyllä tämä tästä, kun kerran totesivat että eläimet ovat hoidettuja ja kunnossa. Pitopaikoista voidaan sitten vääntää.

Teurastuksesta jo sovittu

Sovin teurastajan kanssa alustavasti 50 kanin erän teurastuksen, ja että mahdollisimman pian lisää. Teurastaja alkoi omalta osaltaan järjestää aikataulujaan ja siirtää muiden kanssa jo sovittuja teurastuksia että ehtisi ottaa heti minulta tuon ensimmäisen erän. Hän ei kertonut minulle mitään terveystarkastajan edellispäivän soitosta, koska ei ollut tiennyt saako kanssani puhua siitä. Olen sopinut oma-aloitteisesti teurastuksista tietämättä mitään että viranomaisten taholta on otettu myös yhteyttä käyttämääni teurastajaan.

Kettu

Yritin tavoittaa myös sitä valvontaeläinlääkäriä ja läänineläinlääkäriä jotka olivat tienneet ketun siirtyvän kotieläinpihalta yksityishenkilölle, tai näin minulle on ainakin kerrottu että tiesivät. Valvontaeläinlääkäriä en saanut kiinni, ja läänineläinlääkärillä ei ollut minulle muuta sanottavaa kuin että se kettu olisi minun ja paikallisen viranomaisen välinen asia.


Valvontaeläinlääkäri on kuulemiskirjeeseen kirjoittanut virheellisen vuosiluvun päivämäärään. Kuulemiseni loppuisi siis 30.10.2016 klo 9 aamulla.

En tästä virheestä valvontaeläinlääkärille mainunnut mitään enkä ajatellut sen mitätöivän mitään. Olin jättämässä vastineeni kyllä määräaikaan tätä vuotta mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *